De spraak makende gemeente (34) – Eigen sportiviteit wordt overschat

Tot begin oktober 2019 verschijnt er op deze plaats dagelijks een vraagtekentje uit de spraakmakende gemeente die Nederland ook is. De gevallen dateren van 2018 en 2019. Uitleg volgt aan het eind van de reeks want dit is nummer laatst: morgen en overmorgen.

About Siemon

Siemon Reker (1950, Uithuizen) was hoogleraar Groninger taal en cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen tot aan zijn emeritaat in 2016. Eerder was hij onder meer streektaalfunctionaris van de Provincie Groningen en actief in de journalistiek (Nieuwsblad van het Noorden, Radio Noord). Publicaties staan onder het kopje C.V.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to De spraak makende gemeente (34) – Eigen sportiviteit wordt overschat

  1. Henk Bakker says:

    Deze fout zie ik niet, ben benieuwd naar de uitleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.