Variatie in familieberichten (16): de aanspreking van moeder

Ma Maatje Mam Mama Mamaatje Mamake Mamie Mamma Mamme Mammie Mams Mamsepams Mamsepamsekevertje Mamsie Mamsje Mem Memke Memmy Memoe Miem Mo Moe Moeders Moeke Moeps Moes Moesie Moesje Mom Mommie Mum Mutti Pam SmoedersMoeder…daag!

Wilde hyacinten
Bos wilde hyacinten

Over Siemon

Siemon Reker (1950, Uithuizen) was hoogleraar Groninger taal en cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen tot aan zijn emeritaat in 2016. Eerder was hij onder meer streektaalfunctionaris van de Provincie Groningen en actief in de journalistiek (Nieuwsblad van het Noorden, Radio Noord). Publicaties staan onder het kopje C.V.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.